Batiste frisker opp håret uten å gi gråskjær

Batiste redder deg når du er på farten! Alle vil vel ha glansfullt hår når man springer ut døra? Med Batiste tørrsjampo får du du det på 1-2-3, uansett hårfarge.

Det er ikke hver dag man har tid til å vaske og føne håret etter alle kunstens regler. …og frisørbesøkene kan det fort bli lenge mellom. Da er det fint å kunne friske opp håret med tørrsjampo uten å måtte tenke på om det gir gråskjær.

Batiste tørrsjampo gjør jobben enkel for deg. Du barer rister, sprayer og grer gjennom håret. Light Blonde, Medium & Brunette og Dark & Deep Brown inneholder et hint av farge spesialtilpasset de forskjellige fargenyansene. Dermed er du sikret glans og farge tilpasset ditt hår og den umiddelbare følelsen av nyvasket hår er på plass, uansett situasjon.

Slik unngår du gråskjær:

  • Connector.Connector.

    Finn din Batiste-farge. Rist flasken, spray på ca. 30 sentimenter fra hårrøttene.

  • Connector.Connector.

    Masser produktet inn med fingertuppene.

  • Connector.Connector.

    Børst og style håret – ferdig!