Det perfekte reisefølget

Sexy, glansfullt og friskt hår. Batiste tørrsjampo er det perfekte reisefølget for jenter på farta.

Få en slutt på fett, flatt og livløst hår. Batiste tørrsjampo fjerner lukt og produktrester, samtidig som den etterlater håret med en frisk duft. Tørrsjampoen er perfekt å bruke når du er på reise, på hytta eller på festival.

Batiste gir håret tilbake glans, volum og den friske, nydusjede duften på bare noen få minutter – uten at du behøver å vaske det. Slik sparer du masse tid og i tillegg skånes håret fra å vaskes for ofte.

Når bruker man Batiste:

Anledningene til hvor og når Batiste tørrsjampo kan brukes er uendelige, og alle jenter med en travel hverdag bør ha en Batiste tørrsjampo i reisestørrelse i veska. Den kommer blant annet godt med i følgende situasjoner:

* Etter stranda
* På festival
* På reise
* Etter trening
* På after ski
* Fra jobb til fest

Slik påfører du Batiste tørrsjampo:

  • Connector.Connector.

    Rist flasken godt. Hold den ca. 30 cm fra håret og spray inn i røttene.

  • Connector.Connector.

    Masser produktet inn med fingertuppene.

  • Connector.Connector.

    Børst og style håret – ferdig!