Icon 1

Batiste is ‘s werelds toonaangevende droogshampoo merk en biedt je de eenvoudigste en snelste manier voor mooi haar – de hele dag lang. Batiste is het hulpmiddel dat je nodig hebt in het drukke leven van alledag, zodat je er altijd goed uitziet – of je nu wel of geen tijd hebt om je haar te wassen. Met onze producten creëer je in een handomdraai een frisse look, waar je ook bent. Je haar is makkelijker te stylen en krijgt meer volume en textuur.

Icon 2

De Batiste droogshampoos bevatten een innovatieve op zetmeel gebaseerde ‘geen water nodig’ formulering. Aanpassend aan de behoeften van je haar, verwijdert het overtollig olie en vet bij de haarwortels. Het geeft dof, futloos haar de make-over die het verdient, zonder het gebruik van water. Spray, masseer en style!

Icon 3

Als ‘s werelds toonaangevende droogshampoo merk en met een product dat al meer dan 30 jaar op de markt is, produceert Batiste kwaliteitsproducten die dagelijks veilig worden gebruikt door miljoenen consumenten. Al onze producten worden gecontroleerd en getest op kwaliteit en voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. Gedegen veiligheidsbeoordelingen en klinische patenttests worden voor alle producten voor de lancering uitgevoerd. Al onze producten zijn gecertificeerd als veilig.

WAT IS BATISTE DROOGSHAMPOO? 

Batiste Droogshampoo is een op zetmeel gebaseerd product met een innovatieve formule waarbij geen water nodig is. Batiste zorgt ervoor dat je geen vet haar hebt, het voller is met meer volume, en het geeft saai en futloos haar de verfrissing geeft die het verdient. Een snelle spray verfrist het haar zodat het er weer schoon en mooi uitziet. Met Batiste hoef je je geen zorgen te maken wanneer je een keer een wasbeurt wilt overslaan.

IS BATISTE GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN?

Absoluut! Houd de fles ongeveer 30cm van de hoofdhuid, spray op de haarwortels en masseer met je vingertoppen. Kam door met een borstel en stijl zoals gewenst. En klaar ben je!